All About the Base make-up pouches!

SALON AANBIEDING: Bestel voor €200 ex BTW Previa en/of pH en krijg 1 pouch voor €25 (ipv €89) of 2 pouches voor €50 (ipv €178)

Ben je op zoek naar een vegan make-up merk voor in jouw zaak? 
All About the Base vegan make-up pouches zijn verkrijgbaar in een display en kunnen al vanaf 8 stuks worden ingekocht. Nu is het mogelijk om een test pouch in Warm Peach en/ of Cool Pink uit te proberen! Bestel ze hier bij Hairsuite!

Pouch met 7 vegan make – up producten.


Alle producten en kleuren perfect op elkaar afgestemd. 
Leaflet met instructies hoe ieder product kan worden aangebracht.
2 kleur varianten in Cool Pink en Warm Peach 
Perfect travel size, past in (bijna) iedere tas.
100% vegan. 

Om het je gemakkelijk te maken zitten alle producten, op volgorde van aanbrengen, in de pouch.
Biedt je klanten vandaag nog een nieuwe make-up routine en je ziet er altijd tip top uit!

Want als de basis goed is, komt de rest vanzelf.


De kleuren van ieder product zijn zodanig ontwikkeld dat ze voor vele huidtypen geschikt zijn. En tevens zo op elkaar afgestemd, dat ze onderling perfect te combineren zijn. Door meerdere lagen aan te brengen kun je eenvoudig een intensere make-up look creëren. Van naturel tot glamour look.
Cool Pink of Warm Peach zijn beide geschikt voor vele huidtypes.
Kies je favoriete kleur! Wat is een pouch? De pouch hebben we zelf bedacht. Het is een duurzaam, wasbaar én oprolbaar make-up tasje. Ieder product zit in een apart vakje en de producten liggen op volgorde van gebruik. In één overzicht alles bij elkaar, praktisch en overzichtelijk. Daarnaast is er een plekje overgelaten voor jouw eigen favoriete item.

Losse items zijn na te bestellen met je personal pouch number, welke je ontvangt bij aankoop van de pouch. Met verschillende tutorials op onze website en via insta en facebook bieden we ondersteuning voor consumenten.

Bestel de pouches hier.

Wij, Sandra & Lieke, zijn al jarenlang vriendinnen. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, kregen we het idee om het meest eenvoudige, bruikbare én
overzichtelijke vegan en duurzaam make-up tasje mogelijk te maken. Sandra heeft jarenlange ervaring als visagiste & haarstyliste en Lieke heeft jarenlange ervaring in productontwikkeling en productie. Een super handige combi dus. Samen hebben we alle ‘must haves’ verzameld en ontwikkelden we onze handige make-up pouch.
Net als bij vriendschappen draait het bij make-up ook om de juiste basis. 
It's all about the base!

SALON AANBIEDING: Bestel voor €200 ex BTW Previa en/of pH en krijg 1 pouch voor €25 (ipv €89) of 2 pouches voor €50 (ipv €178)